2016-11-01

PlexR Soft Surgery/ooglidcorrecties en facelifting zonder operatie

Vakantie

PlexR is de nieuwste revolutionaire behandelmethode in de esthetische geneeskunde en het meest innovatieve medische alternatief voor chirurgische ingrepen. Het effect van de PlexR behandelingen is huidverstrakking waardoor hangende oogleden behandeld kunnen worden met een vergelijkbaar effect als met chirurgie. Ook kraaienpootjes, liplijntjes en een verslapte hals zijn behandelingen die mogelijk zijn. Overigens kunnen hiermee ook pigmentvlekken en acne-littekens verwijderd worden. Deze unieke methode is volledig veilig en geschikt voor alle leeftijden en ieder huidtype. Er komen geen mesjes, hechtingen of naalden aan te pas. De resultaten van een PlexR behandeling zijn direct zichtbaar en blijvend. Het herstel is snel, 3 tot 7 dagen en de kans op complicaties is minimaal.

Heeft u last van hangende oogelden en bent u daardoor snel vermoeid? Of zorgen u hangende oogleden voor een slechter zicht? Dan is de PlexR een mooi, veilig en voordelig alternatief.

Omdat november en december de mooiste en gezelligste maanden van het jaar zijn, waarin u er fris en minder vermoeid uit wilt zien, organiseren wij een leuk evenement op zaterdag 3 december bij Faith skin care in Emmen. U kunt dan kennismaken met de PlexR behandelingen. Deze behandelingen worden uitgevoerd door cosmetisch arts Edward Berends, die speciaal opgeleid is om deze behandelingen te mogen uitvoeren en ook al vele behandelingen op zijn naam heeft staan. 

Ter kennismaking hebben wij voor u op deze dag een mooie aanbieding: een bovenooglidcorrectie voor slechts € 500,- zodat u er tijdens de feestdagen weer stralend uit zult zien.  
Wie wil dat nu niet? 

 


Uw huid een kostbaar bezit!

Social Media

Volg ons via Facebook

News

2021-03-07 Nieuwe peelings Ekseption