2015-05-25

Helpt botox tegen migraine?

Migraine is een lastig en veel voorkomend probleem. Veel mensen hebben last van spanningshoofdpijn of migraine. De oorzaak van hoofdpijn is vaak onbekend.

Soms ook zijn er meerdere oorzaken aanwijsbaar. Genetische aanleg, maar ook voeding, roken, en alcohol kunnen een rol spelen. Er zijn vele studies naar hoofdpijn en migraine verricht, maar de precieze oorzaak van hoofdpijn en migraine blijft onopgehelderd.

Wat helpt tegen migraine?

Mensen die onze praktijk bezoeken hebben vaak al van alles geprobeerd om van hun hoofdpijn af te komen. Pijnstilling in de vorm van paracetamol of diclofenac, en in een later stadium specifiekere medicatie als maxaalt of immigran, bleken helaas onvoldoende soelaas te bieden. Stoppen met roken, minder koffie drinken en meer bewegen zijn op zich goede adviezen, maar blijken ook helaas niet altijd te werken.

Helpt botox tegen migraine?

Het antwoord hierop is ja. Alhoewel niet in alle gevallen botox dé oplossing is, worden toch succespercentages gehaald van 80%. Meer dan de helft van de patiënten heeft er sowieso baat bij, ruim een derde is volledig van zijn hoofdpijn af.

Voor meer vragen kunt u contact opnemen met Faith skin care: telefoonnr 06 - 14 84 51 81 of mailen naar: info@faithskincare.nl 


Uw huid een kostbaar bezit!

Social Media

Volg ons via Facebook

News

2021-03-07 Nieuwe peelings Ekseption