Botox en Fillers Emmen

Om een gezonde, stralende huid te behouden is een goede dagelijkse huidverzorging essentieel. Toch ontkomt een gezonde huid niet aan het natuurlijke verouderingsproces, zoals het dunner worden van de huid, rimpeltjes en lijntjes.
Het is heel goed mogelijk om de tekenen van huidveroudering aan te pakken door middel van tijdelijke, oplosbare fillers of botox.

Om onze behandelingen te ondersteunen werken wij samen met cosmetische arts Edward Berends van Perfect Look. Een prachtige aanvulling op de huidverzorging om op een mooie manier ouder te worden. Dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar zeker ook voor mannen.

De tijdelijke, oplosbare fillers zullen het volumeverlies in het gezicht herstellen. De rimpels nemen duidelijk af en dit geeft u een frisse, gezonde en jongere uitstraling.
De botoxbehandeling helpt om de rimpels die ontstaan bij mimiek, zoals de frons, kraaienpootjes en voorhoofd te verzachten en te vervagen. De spierspanning wordt hiermee sterk verminderd, waardoor u er zachter, uitgeruster en vriendelijker uit gaat zien.

Naast de botox en filler behandelingen bieden wij ook behandelingen aan met de PlexR Soft surgery. PlexR is een medisch apparaat voor non-invasieve chirurgie, een methode waarbij er niet gesneden of gehecht wordt. Het is het meest innovatieve en effectieve alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglitlifing, verwijderen van overtollige huid, halsversteviging, wenkbrauw-en mondhoeklifting en vele andere esthetische klachten. Naast behandelingen gericht op huidverjonging biedt PlexR ook uitkomst bij het behandelen van diverse huidproblemen, zoals (acne) littekens.

Tevens bieden wij de V-SOFT lift met de PDO draden aan.
De V-SOFT lift is een behandeling waarbij je gezicht wordt gelift door middel van draadjes. Het is een upcoming facelift methode aangezien het minder ingrijpend is dan de reguliere facelift. Bij een V-SOFT lift worden met een naald flinterdunne oplosbare draadjes in het gezicht geplaatst. Deze draadjes zorgen tevens voor de aanmaak van collageen en hebben een liftende werking. De V-SOFT lift wordt onder andere gebruikt voor voorhoofd, fronsrimpers, wenkbrauwen, kraaienpootjes, wangen, rokerslijntjes, marionetlijnen, kaaklijn en kin.

De behandelingen worden bij ons in de salon verricht. De arts is wekelijks op vrijdag bij ons aanwezig. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Faith Skin & Beauty Clinic tel. 0591-346466 / 06-14 84 51 81 of mailen naar info@faithskincare.nl 

Via onderstaande website vindt u meer informatie over Perfect Look

www.perfectlook.info 
 


Uw huid een kostbaar bezit!

Social Media

Volg ons via Facebook

News

2021-03-07 Nieuwe peelings Ekseption