Behandelingen

Alpha-H is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australie; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.
Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten.
Hierdoor wordt de huid uit haar comfortzone getrokken waardoor zij "wakker schrikt" en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen collageen en elastinevezels worden gemaakt.

Tevens werken wij met het merk Ekseption. Ekseption producten voor dagelijks gebruik versterken of onderhouden de resultaten van de behandelingen met chemische - of bio peelings, mesotherapie of andere behandelingen die huidverbetering genereren.
Ekseption staat voor buitengewoon. Het is daarom dan ook buitengewoon goed, geeft buitengewone resultaten met buitengewoon weinig bijwerkingen. Alle eer gaat dan ook naar de restultaten. Of het nu gaat om anti-aging, slecht huidconditie, acne, pigmentvlekken of verzakte huid, voor elke huid heeft Ekseption een huidverbeterende peeling. Zelfs voor de zeer gevoelige huid die je in no time verandert naar een niet-gevoelige huid.

Daarnaast bieden wij beautybehandelingen aan in onze schoonheidssalon in Emmen zoals browstyling, wimperstyling, lash-lifting, tandenbleken en permanente make-up. 

Zie voor ons aanbod de tab: Prijzen Behandelingen


Uw huid een kostbaar bezit!

Social Media

Volg ons via Facebook

News

2021-03-07 Nieuwe peelings Ekseption