Behandelingen

Alpha-H is een meervoudig award winning cosmeceutical merk uit Australie; voor vrouwen en mannen die de kwaliteit van hun huid willen verbeteren en daadwerkelijk resultaat willen zien, ongeacht leeftijd, budget of levensstijl.
Wat Alpha-H uniek maakt zijn de hoge percentages glycolzuur in combinatie met hoge dosering enzymen, peptiden, vitaminen en antioxidanten, en de (waar nodig) laag gehouden pH waarde van de producten.
Hierdoor wordt de huid uit haar comfortzone getrokken waardoor zij "wakker schrikt" en tot in de diepere huidlagen geactiveerd wordt; daar waar nieuwe huidcellen collageen en elastinevezels worden gemaakt.

Tevens bieden wij nu beautybehandelingen aan zoals visagie, browstyling, wimperstyling, lash-lifting, waxen (Brazilian wax/bikinilijn), body sugaring (ontharen), lichaamsmassages, tandenbleken en permanente make-up. 

Vanaf april bieden wij ook gezichtsbehandelingen aan van het geavanceerde huidverzorgings merk SkinCeuticals dat ondersteunt wordt door de wetenschap. SkinCeuticals producten verbeteren de huidgezondheid en uitstraling, ongeacht het huidtype. Ze ondersteunen en behouden de resultaten van cosmetische behandelingen met behulp van cosmeceuticals. Het doel van SkinCeuticals is om de gezondheid van de huid te verbeteren en te behouden. Om dit te bereiken moet een huidverzorgingsprogramma uit drie fundamentele elementen bestaan:

STAP 1. PREVENT: Voorkomen
STAP 2. PREVENT: Beschermen
STAP 3. CORRECT: Corrigeren


Uw huid een kostbaar bezit!

Social Media

Volg ons via Facebook

News

2019-04-15 Nieuwe openingstijden en adres